Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Aktuální svět automyček

Rozšiřujete sortiment služeb ve Vašem pneuservise a rádi byste se zaměřili na inovaci samoobslužných bezkontaktních automyček? Bezkontaktní automyčky jsou neodmyslitelnou součástí nejen čerpacích stanic, ale také získávají své místo již ve zmíněných pneuservisech.

Bezkontaktní automyčky jako skvělý doplněk služeb v autoservisech

Bezkontaktní automyčkusi zamilujete už jen díky jejímu potenciálnímu podnikatelskému úspěchu. Jejich ovládání je naprosto jednoduchou záležitostí, kterou hravě zvládnou, jak muži řidiči, tak ženy řidičky. Vzhledem k tomu, že nevyžadují stálý kontakt majitele či pracovníka, který bude bezkontaktní automyčky ovládat, je možné zaměřit se na rozvoj stávajícího podnikání. Samoobslužné bezkontkatní automyčky jsou sázkou na jistotu. Jsou stoprocentně spolehlivé, mají moderní design a svým uživatelům nabízí jedinečný komfort. Společnost BFK CarWash myslela při výrobě automyček také na pestré množství doplňků, které doplňují nadstandardně vybavenou základní verzi.

Samoobslužné automyčky a jejich výhody

Aktuálně patří k nejprodávanějším samoobslužným automyčkám od společnosti BKF CarWash dva typy automyček a to kontejnerová automyčka a modulární automyčka. S kontejnerovou automyčkou budete spokojeni všude tam, kde je pravidlem vysoká a střední intenzita provozu. Právě v takovém prostředí je potřeba dosáhnout vysokého počtu mycích boxů. U kontejnerových automyček je celá technologie umístěna v technickém kontejneru, což zajišťuje nadstandardní komfort obslužnosti. To majitelé automyček především v zimním období. Druhou možností automyček značky BKF CarWash je modulární automyčka. Ta byla vyhotovena jako alternativa právě k již zmíněným kontejnerovým automyčkám. Skvělou práci odvede tedy v lokalitách se střední a nízkou intenzitou provozu. Modulární automyčky spatřují svou obrovskou výhodu především v úspoře místa. Zabírají totiž viditelně méně místa než kontejnerové automyčky.

24. 09. 2021

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...