Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Moto oblečení

Odění motorkářů jsou hojně diskutovanou záležitostí, nicméně hlavně skrze jejich extravaganci a vzhled. Funkčním vlastnostem se již mnoho lidí nevěnuje. Povětšinou se jedná o ne příliš fundované diskuse, kdy si lidé nemilující rychlé stroje stěžují na to, že oblečení motorkářů je poněkud odvážné a do jisté míry vyzývající. Naštěstí žijeme v demokratické zemi a není problém obléct si cokoli, aby člověk měl dobrý pocit. A vzhledu u motocyklisty bezesporu záleží.

My se ale soustředíme především na funkčnost jednotlivých kusů odění. Základem pro každého motocyklistu je samozřejmě spolehlivé a pevná helma. Mnohé přilby na moto požadavky pevnosti a ekonomičnosti splňují, takže si je lidé mohou bez skrupulí zakoupit. Za solidní cenu mohou mít i velmi zajímavé přilby, jejichž vlastnosti jsou přinejmenším vynikající a není problém s nimi počítat klidně i na několik sezon. Nejde určitě o přilby, které by se v brzké době nějakým způsobem poničily a zůstaly nehezké a nevzhledné. Pevnost materiálů kvalita barev je na prvním místě. Když už ale mluvíme o přilbách, měli bychom také vyzvednout roli dalšího oblečení na motorku. Pevné boty na motorku a kožené oblečení typu kombinézy není možné přehlédnout a jejich využití se stává nezbytnosti pro kohokoli, kdo na rychlém stroji jede.

Už jenom samotné pevné švy na rukavicích jasně svědčí o jejich vysoké kvalitě. Spousta z nás podceňuje roli rukavic na motocykl a pak je jim zima či mají nějaké jiné problémy kupříkladu splynulostí jízdy. Moderní oblečení na motocykl je k dispozici na www.maxrpm.cz, kde není jistě nijak náročné si vybrat, jelikož produktů se tady nachází neskutečné množství a každý si tak může vyhledat přímo ten svůj, který mu padne na míru. Vkus máme každý jiný, koupíme si tedy přesně to, co potřebujeme.

22. 11. 2012

Diskuze k článku

Moto (Barbora07) 19. 07. 2018 Odpověď
Já s přítelem jsme objednávali na www.bolder.cz/ a spokojenost
Moto oblečení (Mates) 15. 11. 2016 Odpověď
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem s maxrpm.cz velmi spokojen a to co nemají nakupuju jinde, například na www.motozem.cz - taky skvělý obchod.
Zkušenosti s MaxRPM (Dominik S.) 24. 01. 2014 Odpověď

Nakupoval jste někdo v eshopu MaxRPM? Zajímaly by mě Vaše zkušenosti s ohledem na kvalitu zboží a komunikativnost ze strany eshopu. Mám strach, že když si objednám boty, které mi nebudou, aby mi to pomohli obratem vyřešit.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...