Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Co je nového ve světě automyček?

Hledáte způsob, jak přilákat více klientů do Vašeho pneuservisu? Rozšiřte současné služby o možnost mytí aut v samoobslužných automyčkách!

Samoobslužné automyčky hýbou světem

Samoobslužné bezkontaktní automyčky získávají na čím dál větší popularitě. U společnosti BKF CarWash můžete pořídit dva typy automyček. Automyčky od této společnosti nabízí hned několik výhod. Tyto automyčky jsou stoprocentně spolehlivé. Svým klientům poskytují bohatý uživatelský komfort. Navíc je možné rozšířit automyčky o široký sortiment doplňků. V portfoliu společnosti bkfcarwash.cz naleznete dva typy automyček a to automyčky kontejnerové a modulární automyčky. Kontejnerové automyčky se doporučují používat především tam, kde se setkáváme s vysokou a střední intenzitou provozu. Hodí se především tam, kde se nachází větší počet mycích boxů. Celá technologie těchto automyček je obsažena v technickém kontejneru. Právě takové řešení poskytuje klientům vysoký komfort obslužnosti, a to zejména v zimních měsících. Tento typ automyček poskytuje rovněž prostor k uskladnění chemických prostředků.

Kontejnerové nebo modulární automyčky?

Druhým zmíněným typem samoobslužných automyček jsou automyčky modulární. Ty jsou považovány za skvělou alternativu prvního typu automyček. Pro jejich umístnění je optimální prostor se střední a nízkou intenzitou provozu. Tyto automyčky jsou ideální volbou, jestliže plánujete rozšířit již poskytované služby. Obrovskou výhodou modulární automyček je úspora místa i menší zabraná plocha. Je tedy vhodným řešením i v případě, že disponujete malým pozemkem. Jeden modul dokáže obsluhovat až tři mycí stanoviště. Teprve v případě, že se rozhodnete pro obsluhu čtyř až šesti stanovišť budete potřebovat druhý mycí modul. Navíc se mohou modulární automyčky pochlubit elegantním vzhledem. Samoobslužné automyčky jsou dostupné ve dvou variantách technologií, a to jako hlavní mytí práškem anebo jako hlavní mytí tekutým prostředkem.

11. 08. 2022

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...