Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Co je nového ve světě bezkontaktních automyček?

Hledáte způsob, jak inovovat nabízené služby ve Vašem pneuservise? Právě zimní období je jedinečným obdobím k tomu, abyste se této obměny pustili. Zimní plískanice, projíždění loužemi i zaprášené silnice a mnohé další jsou jen slabou ukázkou toho, čemu všemu je osobní automobil při své vyjížďce vystaven. Díky pravidelné návštěvě moderní automyčky však mohou Vaši klienti i v tomto ročním období udržet svůj vůz v dobré kondici.

Automyčky od společnosti BKF CarWash jsou sázkou na jistotu

Samoobslužné automyčky se těší velké oblibě nejen u svých majitelů, ale také u jejich uživatelů. Samoobslužné bezkontaktní automyčky od společnosti BKF CarWash nevyžadují stálý dohled zaměstnance, neboť jejich obsluhu hravě zvládne sám majitel auta, který přijel očistit svůj vůz do pneuservisu. S automyčkami BKF CarWash se můžeme setkat nejen v pneuservisech, ale také na stanicích technických služeb, čerpacích stanic či u nákupních center.  Automyčky BKF CarWash jsou spolehlivé a poskytují stoprocentní komfort i těm nejnáročnějším klientům. Ke standardnímu vybavení je možné dokoupit široké spektrum nejrůznějších doplňků. Dokoupit tak můžete například libovolný počet volitelných mycích programů včetně aktivní pěny, kartáčů či postřikování ráfků.

Jakou vybrat automyčku?

Společnost BKF CarWash aktuálně nabízí k prodeji dva druhy portálových myček. V portfoliu společnosti BKF CarWash naleznete kontejnerové automyčky a modulární automyčky. Zatímco kontejnerové automyčky jsou ideální především pro lokality s vysokou a střední intenzitou provozu, modulární myčky byly vyrobeny naprosto k opačnému účelu. Modulární automyčky jsou totiž považovány za skvělou alternativu prvně zmíněných kontejnerových automyček. Hledáte-li tedy automyčky, s nimiž budete spokojeni v lokalitách se střední a nízkou intenzitou provozu. Obrovskou výhodou modulárních automyček je úspora místa a praktická ergonomie.  S automyčkami BKF CarWash budete patřit k jedněm z mála pneuservisů, kteří skutečnou půjdou s dobovými trendy.

18. 11. 2022

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...