Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Jakou pořídit samoobslužnou ruční myčku do pneuservisu?

Zvažujete rozšíření služeb ve Vašem pneuservise o nabídku bezkontaktního mytí aut a stále se nemůžete rozhodnout, kterou značku mycích modulárních boxů pořídit? Kvalitní služby Vaším současným i budoucím klientům můžete nabídnout díky samoobslužné ruční myčce BKF CarWash.

Co nabízí automyčky značky BKF CarWash?

Bezkontaktní myčka značky BKF CarWash je ideálním řešením především pro menší až středně velké obce. Byly navrženy tak, aby odpovídaly potřebám lokalit s nízkou až středně velkou intenzitou mytí a to právě splňují menší až středně velké obce. Doporučují se použít jako doplňková služba nejen pneuservisů, ale také venkovských provozoven či provozoven u prodejen. Je možné je postavit také jako doplněk stanic technické kontroly a čerpacích stanic. S pořízením automyčky značky BKF CarWash získáte plně vybavenou ocelovou konstrukci se střechou. Automyčky BKF CarWash disponují pěti základními programy, které se postarají o důkladnou očistu zákazníkova vozidla. K dispozici je rovněž volitelný program na postřik ráfků. Pomocí čisticího prostředku jsou odstraněny nánosy a usazeniny z brzdových čelistí.

Jaké výhody je možné těžit z věrnostních programů automyček BKF CarWash?

Automyčky navržené společností BKF CarWash však nabízí mnohem více výhod, než by se mohlo na první pohled zdát. Podrobnější informace o jednotlivých věrnostních programech najdete si můžete přečíst zde www.bkfcarwash.cz. Snad každý řidič uvítá možnost bezhotovostní platby za použité služby. Tyto automyčky podporují platbu kartou. V západní Evropě je tato služba již naprostou samozřejmostí a společnost BKF CarWash se tento komfort snaží nabídnout také v České republice. Majitelé služebních vozů mohou čerpat výhody rovněž z BKF věrnostního programu.

27. 08. 2018

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...