Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Jaký způsob mytí vozu je nejpohodlnější?

Ruční mytí aut se v posledních letech těší stále větší oblibě. Největším bonusem bývá neomezená provozní doba automyčky a možnost volby intenzity mytí. Na rozdíl od kartáčových myček, kde si můžete pohodlně sedět v autě a vyřešit třeba neodkladné emaily, u samoobslužné automyčky nemáte čas věnovat se něčemu dalšímu. Z toho důvodu je stále řada příznivců tradičních myček.

Tradiční portálové automyčky

Portálová automyčka je ideálním řešením pro všechny, kterým zkrátka samoobslužné mytí nevyhovuje, nebo jsou zkrátka za tu dobu už zvyklí na tradiční automyčky a neradi si zvykají na nové způsoby. Samoobslužné automyčky jsou však pro portálové myčky plnohodnotnými alternativami. Nabízí všechny běžné služby jako je intenzivní oplach největších nečistot, a to i na těch nejhůře dostupných místech, základní mycí programy, vosková ochrana, suché i mokré čištění interiéru. Ruční mytí vozů je oblíbené zejména u těch, kteří si potrpí na péči a nedůvěřují strojům. Jistě si mnoho z vás vzpomíná, jak jste v dětství sledovali tatínky, dědečky, nebo jste již sami byli ve věku, kdy jste vůz myli na parkovišti u vašeho domu. V současné době zákon zakazuje takto udržovat vozidla. Proto je ruční mytí tou nejlepší alternativou.

Mějte péči o vůz ve svých rukách

U ručního mytí vozu máte dokonalý přehled o tom, nakolik důkladné mytí bylo. Navíc zde nejste nijak limitováni časem – vyjma vašich osobních časových možností. Jednou můžete v bezkontaktní myčce strávit 10 minut, jindy můžete vzít mytí opravdu důkladně a klidně vám může zabrat i půl hodiny. Takováto důkladná údržba je vhodná zejména, pokud potřebujete auto připravit před nějakou speciální příležitostí, jakou je například svatba. Nehledě na to, kterému druhu automyček dáváte přednost, jistě je dobré je z času na čas nakombinovat. Každá myčka aut má své výhody i zápory a vy sami si musíte vyhodnotit, co je pro vás nejdůležitější.

24. 06. 2021

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...