Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Jízda ve Ferrari

Letošní rok se blíží již pomalými krůčky ke svému konci a to je nejvyšší čas, jak si užít plnými doušky zbývající dny. Bylo by škoda strávit zbytek roku pouze obvyklými činnostmi a věnovat se pouze pracovním povinnostem. Co takhle zažít ještě něco opravdu netradičního, co Vám zvýší adrenalin v krvi? S bohatou nabídkou společnosti Firma na zážitky jistě uznáte, že taková jízda Hummerem jistě stojí minimálně za zvážení. Na své si při tomto zážitku přijdou zejména milovníci aut a nevšedních situací. 

Ačkoliv jezdíte možná každý den do zaměstnání, pro děti z kroužku či na nákupy autem, může Vás jízda Hummerem opravdu nadchnout. Hummer představuje nefalšovanou verzi vojenských aut. Při jízdě tímto autem se budete cítit jako skutečný chlap a ještě se budete vychloubat u sklenice piva svým kamarádům, jak jste si tento zážitek skvěle užil.

Ti, kteří jsou zastánci rychlé jízdy a rádi sledují závody formulí, si přijdou na své při jízdě ve Ferrari. I tento zážitek si můžete dopřát díky Allegrii Firmě na zážitky. Vzhledem k tomu, že se Vám obvykle nepodaří tento auta řídit každý den, bylo by škoda nechat si tento zážitek uniknout. Ve Ferrari si budete alespoň na okamžik připadat jako syn milionářů, kteří si tento typ automobilu mohou dovolit. Při koupi poukazu na jízdu ve Ferrari na plné pecky si budete moci sami vyzkoušet, jak se řídí takové luxusní auto. Při druhé jízdě Vás s rychlostí jízdy seznámí profesionální jezdec.  Bližší informace i jiné typy na nezapomenutelné zážitky můžete najít na této webové adrese: http://www.firmanazazitky.cz/.

24. 10. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...