Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Kvalitní mytí aut v automyčkách BKF CarWash

Hledáte způsob, jak zefektivnit Vaše podnikání a současně jak nabídnout klientům, co nejvíce kvalitních služeb? Rozšiřte Vaši prodejnu o možnost mytí aut v kvalitních automyčkách. Vaše požadavky na dokonalé mytí aut plně splní mycí modulární boxy od společnosti BKF CarWash.

Výhody kontejnerových automyček

Do lokalit, kde se pravidelně setkáváme s vysokým a středním provozem aut, se doporučují tzv. kontejnerové myčky. Jsou určeny pro větší počet stanovišť. Celá technologie automyčky je umístěna v technickém kontejneru, což oceníte především v chladných zimních dnech. Jen díky tomuto řešení lze zajistit klientům vysoký komfort obslužnosti. Toto řešení poskytuje rovněž zvýšenou bezpečnost hotovostních plateb. Kontejnerová myčka autse výborně osvědčuje především na hustě obydlených sídlištích. Jako doplňkovou službu je lze využít také u obchodních center či čerpacích stanic. Kontejnerové automyčky jsou dostupné ve dvou variantách technologií mytí, a to jako BKF CarWash hlavní mytí práškem a BKF SelfWash hlavní mytí tekutým prostředkem. Myčka je určená pro větší počet stanovišť.

Modulové myčky do menších obcí

Hledáte-li automyčku spíše do oblastí se středním a nízkým provozem, pak sázkou na jistotu jsou modulové myčky. Ty jsou považovány za vhodnou alternativu výše zmíněných kontejnerových automyček. Modulové myčky jsou určeny především pro malé obce a vesnice. Podobně jako u kontejnerových mycích linek lze i modulové automyčky použít jako doplňkovou službu stávajícího podnikání například u čerpacích stanic nebo autodílen, případně stanic technické kontroly. Rovněž tato myčka je dostupná ve dvou variantách technologií, tedy jako BKF CarWash hlavní mytí práškem a BKF SelfWash hlavní mytí tekutým prostředkem. S BKF automyčkou získáte nejen dobré jméno u klientů, neboť budete schopni uspokojit požadavky i těch nejnáročnějších klientů. A tím pádem se postará také o zvýšení příjmů majitelů myček.

26. 10. 2020

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...