Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Léto plné čistotných aut

Hledáte způsob, jak v létě zefektivnit služby Vašeho pneuservisu? Vybavte pneuservis moderními automyčkami. Právě tato zařízení Vám přilákají do pneuservisu nové klienty, kteří se budou rádi vracet.

Bezstarostné léto díky portálovým automyčkám

Automčky BKF CarWash sebou přináší nespočet výhod. V první řadě jde především o schopnost umýt auto bez poškrábání. Díky bezkontaktním automyčkám z auta smyjete i největší nánosy prachu a špíny i na těžko přístupných místech. Bezkontaktní automyčky se těší velké oblibě, jak mezi řidiči, tak mezi jejich majiteli. Důkazem toho je velký potencionální podnikatelský úspěch. Ten je dán především schopností uživatelů automyček zvládnout očistu auta samostatně. Majitel automyčky se zatím může věnovat rozvoji svého podnikání. Automyčky BKF CarWash bkfcarwash.cz/samoobsluzne-bezkontaktni-automycky/ jsou stoprocentně spolehlivé. Jejich ovládání je naprosto jednoduché. K základnímu vybavení portálových automyčekje možné snadno dokoupit také rozšiřující doplňky. Společnost BKF CarWash v současné době nabízí ke koupi kontejnerové a modulární automyčky. Další možností jsou portálové automyčky.

Portálové automyčky hýbou motorovým světem

Portálové kartáčové mycí linky jsou určeny pro mytí jednoho vozidla během jednoho mycího cyklu. Portálové automyčky umožňují nejen mytí, ale také voskování, oplach osmotickou vodou, mytí pěnou a sušení. Pomocí horizontálních a vertikálních kartáčů a kartáčů pro mytí kol zvládnou portálové automyčky také umytí podvozku. Portálové automyčky tu nejsou pouze pro začínající řidiče, ba naopak. Portálové automyčky uspokojí potřeby také těch nejnáročnějších zákazníků. Portálové automyčky jsou vybaveny vysouvacími dvojitými trysky pro ostřik odvápněnou vodou se sušičkou. Tento systém umožňuje efektivní vysoušení bez bílých skvrn a šmouh. Dokonalé dávkování je zajištěno šesti čerpadly. Bezkontaktní automyčky jsou daleko šetrnější než, jak je tomu u kartáčových automyček.

21. 06. 2022

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...