Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Novinky ze světa automyček

V dnešní době se můžete se samoobslužnými bezkontaktními automyčkami setkat téměř kdekoliv. Samoobslužné automyčky nabízí úsporu času jejich uživatelům a úspěch podnikání jejich majitelům. Jen na málokteré automyčky je však takový spoleh jako na automyčky od společnosti bkfcarwash.cz.

Samoobslužné automyčky zvýší zisk z podnikání

Automyčky od společnosti BKF CarWash jsou sázkou na jistotu. Poskytují stoprocentní spolehlivost i uživatelský komfort. Automyčky od společnosti BKF CarWash odpovídají potřebám řidičů s nízkou až střední potřebou mytí. Prvním krokem pro úspěšné podnikání v mytí aut je správná volba lokality pro umístění automyčky. Za atraktivní místo pro výstavbu bezkontaktní automyčky je považováno takové místo, které se nachází v blízkosti velkých shromaždišť osob. Větší dopravní ruch můžete očekávat podél větších silnic a ulic, poblíž křižovatek či kruhových objezdů. Umístíte-li právě sem automyčku od společnosti BKF CarWash, máte zaručeno, že ji řidiči nepřehlédnout. Velmi často se automyčky stávají součástí benzinových stanic, stanic technických služeb či pneuservisů. Ve vesnicích a menších městech se jako ideální místo jeví připojení automyčky k prodejnám.

Jakou vybrat automyčku?

Volit můžete mezi dvěma typy samooblužných automyček. Kontejnerová automyčka se jeví jako ideální volba do lokalit s vysokou a střední intenzitou provozu. U těchto automyček je celá technologie umístěna v technickém kontejneru. To je naprosto dokonale pohodlné pro uživatele kontejnerových automyček. Kontejnerové automyčky obsahují prostor k uskladnění chemických prostředků. Hledáte-li automyčky do míst se střední a nízkou intenzitou provozu, pak neváhejte zvolit modulární automyčky. Modulární automyčky byly vyvinuty tak, aby mohly plnit funkci vedlejší doplňkové služby pneuservisů či benzinových stanic.  Modulární automyčky jsou ideálním řešením v případě malého pozemku.

24. 01. 2022

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...