Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Prodej automyček

Vlastníte benzínovou stanici a rádi byste Vaše služby rozšířili o možnost umytí auta v automyčce? V takovém případě se můžete obrátit na společnost BKF Carwash, která se zabývá prodejem automyček.

Na této webové adrese bkfcarwash.czsi můžete vybrat automyčku, která bude splňovat veškeré Vaše potřeby a požadavky. Automyčku si můžete u BKF Carwash nejen zakoupit, ale také pronajmout.

Přičemž pronájemní smlouvy se uzavírají až na dobu dvaceti let. takto dlouhá pronájemní doba Vám umožní ověřit si, zda se Vám vyplatí disponovat také touto službou. Automyčky se mohou stát součástí nejen čerpacích stanic, ale také společností a firem, které vlastní rozsáhlý vozový park. Velmi často lidé rádi tankují také u nákupních center. Po zakoupení automyčky od společnosti BKF Carwash se můžete těšit na přívaly nových zákazníků. K tomu, aby se tak stalo, je zapotřebí splnit dvě kritéria. Prvním z nich je výběr atraktivního místa. Přičemž všechny uvedené možnosti patří k těm, které jsou zákazníky velmi často vyhledávány.

Mezi další atraktivní místa lze považovat města, která mají vyšší počet obyvatel než pět tisíc. Majitelé aut hledají čerpací služby v oblasti větších ulic a silnic, neboť právě takové komunikace vedou hlavním tahem do větších měst. Druhým požadavkem je dostatek místa. Zapomínat byste neměli ani na dobrou viditelnost objektu, v němž bude automyčka umístěna. Nezbytně důležitý je rovněž snadný přístup. Vždy se vyplatí, když nabídne Vašim zákazníkům velmi jednoduchou možnost příjezdu a odjezdu.

16. 12. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...