Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Užijte si komfortní řízení díky kvalitním autopotahům

Konečně jste se rozhoupali ke koupi nového auta a rádi byste co nejvíce chránili interiér Vašeho vozidla? Pomoci Vám při tom mohou autopotahy od Vopi. Použít je můžete také v případě, že jste si právě dovezli z autobazaru starší auto, ve kterém jsou potahy již lehce poničené.

Vybavte interiér Vašeho auta kvalitními autopotahy

Existuje několik výhod, proč mít v autě kvalitní autopotahy. Jak již bylo zmíněno, autopotahy především chrání původní čalounění sedaček. Autopotahy ochrání čalounění sedaček před znečištěním, opotřebením i poškozením a protržením. Neméně podstatou výhodou je také fakt, že díky nim lze přizpůsobit design interiéru Vašeho automobilu představám a nárokům majitelů auta. V nabídkovém katalogu společnosti Vopi www.vopi.cz/autopotahy/ najdete, jak autopotahy šité na míru, tak univerzální autopotahy. Ty v e-shopu společnosti Vopi můžete za skvělou cenu koupit, jak pro řidiče, tak pro spolujezdce. Komfortní při řízení poskytují především masážní a vyhřívané autopotahy.

Gumové autokoberce snadno ochrání interiér Vašeho auta před nánosy nečistot

Z portfolia společnosti Vopi si můžete objednat do Vašeho auta také vysoce kvalitní gumové autokoberce. Tyto koberce jsou tvarovány tak, aby braly zřetel na výstupky v podlaze konkrétního typu daného vozidla. Gumové autokoberce Vám pomohou maximálně ochránit interiér auta před nečistotami a špínou z bot. Přesné gumové autokboerce jsou ideální především do zimní a podzimní výbavy. Gumové autoberce velmi dobře přilnou k povrchu podlahy vozu a velmi snadno se udržují. V katalogu najdete také látkové autokoberce. Prohlédnout si je můžete v sekci přesné textilní autokoberce.

27. 02. 2018

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...