Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Vybavení pro motorkáře

Jízda na motocyklu je něčím, co člověku přináší neskutečné zážitky, které jinak lidé prožít nemohou. Motocykl se řadí mezi dopravní prostředky, které jsou charakteristické zejména svým vzhledem a také tím, že jízda na něm je značně specifickou záležitostí. K jízdě na jakékoli motorce se musí ale lidé vhodně vybavit. Vybrat si z vybavení na motorku mohou zájemci prakticky cokoli, co s jízdou na rychlém stroji jakkoli souvisí. Skvělé jsou hlavně přilby na motocykly.

Výběr moto přilby není jednoduchý především díky tomu, že se jich v nabídce četných internetových i klasických prodejen nachází spousta. Výběr je skutečně pestrý a vybírat si mohou zájemci i přilby, které jsou docela netradiční. Motorkáři si mohou volit přilby jednak z designového pohledu a jednak i z hlediska funkčního. Na různé motorky si mohou zájemci koupit rozličné druhy přileb. Je samozřejmé, že na silniční motocykly si nikdo nekoupí přilby ryze otevřené, kterými jde vzduch do tváře jezdce. Při vysokých rychlostech, které tyto druhy motocyklů vyvinou, je mnohem výhodnější pořídit si uzavřenou přilbu, jež je schopna spíše ochránit proti větru a mnohdy i proti tolik nepříjemnému a motorkáři nenáviděnému hmyzu. Některé přilby na moto dokonce hledí nemají a není je tak možné používat třeba právě na zmiňované rychlé silniční stroje.

Když již mluvíme o vybavení na motocykly, měli bychom se zmínit zejména o botách na motorku. Ty podobně jako kombinézy a kalhoty motorkářů hrají z pohledu jízdy na motocyklu velmi důležitou úlohu. Na eshopu www.maxrpm.cz si mohou zájemci koupit kterékoli vybavení, které se bude milovníkům rychlých strojů samozřejmě hodit. Na mysli máme třeba rukavice určené pro jízdu na motocyklu anebo kombinézy a oblečení na celé tělo, bez něhož se motorkář též neobejde.

27. 01. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...