Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Využití obalů v auto moto

Každý muž a často i mnohé ženy jednoznačně ví, jak se jim mohou hodit různé obalové materiály v jejich garáži. Je vcelku jasné, že automobil není hračkou, která by byla celou dobu v pořádku a po době jejího dosloužení se vyhodila. Většina automobilů, a to zejména těch denně využívaných, se vyznačuje tím, že se čas od času bohužel pokazí anebo je na ně zapotřebí něčeho, co se týká jejich údržby. Právě tehdy potřebujeme povětšinou obalové materiály, které nám mohou pomoct uchovat určité věci tak, jaké je potřebujeme mít.

Charakteristické jsou v tomto ohledu především pneumatiky. Jestliže pneumatiky přezujeme, pak je ideální mít po ruce nějaké obaly, které ochrání zbytek garáže před nečistotami z pneumatik. Skoro pokaždé stačí obyčejné igelitové pytle, do nichž se pneumatiky dají a mohou takto být ukryty klidně i celé zimní období. Je samozřejmě ideální, když si pneumatiky dáte od auta pryč třeba půdu, kde navíc nebudou ani zavazet. Jinak se ale různé obaly využívají v oblasti auto moto na předměty související se zimní údržbou.

Jestliže potřebuji někam dát rozmrazovač na sklo nebo nemrznoucí kapalinu do ostřikovačů či jiné důležité věci, pak není nic lepšího, než si obstarat pevné krabice, do nichž se všechno vleze. Úloha krabic v garáži je většinou velmi důležitá a obejít se bez nich je složité. Obalový materiál patří i do automobilu. Když potřebuji uvnitř vozu pracovat s něčím špinavějším, není problém využít třeba nějaké umělohmotné fólie a ostatní části vozu zakrýt. Nedojde k jejich ušpinění a vůz zůstane krásný i bez umývání interiéru. Ostatně na webu http://www.top-obaly.cz/ si mohou zájemci prohlédnout všechny možné obalové materiály a vybrat si na míru ten pravý, který by se jim mohl hodit. K dispozici je jich celá řada, takže není nejmenší potíž vybrat si takový, který bud korespondovat s vašimi představami.

15. 01. 2013

Diskuze k článku

Využití obalů v moto auto (Jan) 03. 03. 2013 Odpověď

Pro jaké účely používáte pevné krabice?

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...