Pravidelné novinky ze světa aut a motorek

Zimní rukavice na motorku

Zima je v podstatě už tady a lidé se ještě neustále vybavují na stále nižší teploty. Zimní období je nepříjemné jak z pohledu klasického oblečení, kterého neustále přibývá, tak i z hlediska oblečení specializovaného určeného na konkrétní aktivity. K těm patří logicky i jízda na motocyklu. Právě motocykl patří mezi speciální záležitosti, jimž se věnuje jistá specifická skupina lidí. Ti samozřejmě potřebují na motocykl výborné vybavení, které bude stoprocentně korespondovat s vlastnostmi jízdy na motocyklu.

V zimě sice motorkáři často odkládají svoje stroje do garáží, nicméně přesto je nutné poznačit, že láska k nim nikdy nereziví, a proto občas vyjíždějí i v zimním období. K tomu je již ale nutné mít speciální zimní rukavice na moto a další druhy zimního oděvu určeného speciálně pro milovníky rychlých strojů. Zimní rukavice na motocykly musí disponovat specifickými vlastnostmi, které třeba obyčejné rukavic nemají. Důležitá je hlavně ekonomičnost provedení rukavice na motocykl. Jinými slovy, tento typ rukavic musí mít jednoznačně tvar takový, aby žádným způsobem neovlivňoval možnosti jízdy na motocyklu.

Profesionální rukavice jsou ale většinou uzpůsobeny takovým způsobem, aby nedocházelo k narušení plynulosti jízdy. Není od věci mít in pevné brašny na moto. Ty mohou mnohé oblečení v případě potřeby uschovat a použít jej lze až tehdy, když je opravdu zima. Jít může klidně i o doplňky na motocykl, které mohou splňovat požadavky na ně kladené. Vhodné je volit značkové boty na motorku, jelikož jenom to může zaručit opravdovou kvalitu. Web http://www.maxrpm.cz/ takovéto zboží nabízí v pestrém provedení. Není nijak náročné vybrat si přímo to, co budete na vaši jízdu potřebovat. Fantazie a vkus každého motorkáře většinou neznají hranic.

25. 11. 2012

Diskuze k článku

Motorka v zimě (Míra) 17. 05. 2013 Odpověď

Vy jezdíte na motorce i v zimě? To já ji vždycky zazimuju v garáži a čekám na jaro :)

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

Moto (19. 07. 2018)
Já s přítelem jsme objednávali na...
Moto oblečení (15. 11. 2016)
Ahoj, super článek a inspirace. Já osobně jsem...
Autopotahy (29. 10. 2014)
Normálně vyber svůj vůz a vyber si...